Emma Stone, de 35-jarige Amerikaanse actrice met de mooiste rossige lokken in Hollywood, heeft haar hoofd kaalgeschoren.

New York Film Festival

Althans, daarover wordt druk gespeculeerd. De actrice verscheen afgelopen weekend op de rode loper van het New York Film Festival ter promotie van haar film A Real Pain. Daar was ze gewoon te zien met haar bekende rossige haren, gecoiffeerd in een lange bob. Maar toen ze op een (niet zo) onbewaakt moment met iemand aan het kletsen was, leek het alsof ze haar pruik even rechtzette.

Is Emma Stone Kaal?

Niet snel daarna ging het fragment viraal en waren fans er als de kippen bij om foto’s te posten waarop Emma Stone de afgelopen maanden haar haar heeft verborgen. En inderdaad, op foto’s van de laatste maanden loopt ze onder andere met een muts (maar zonder jas!).

Fans vermoeden dat Stone haar hoofd heeft kaalgeschoren voor de aankomende film Bugonia, waarmee ze voor de vijfde keer samenwerkte met Yorgo Lanthimos. Deze film is gebaseerd op de Zuid-Koreaanse sciencefictionfilm Save the Green Planet uit 2003. Maar Emma Stone kennende, kan het ook makkelijk voor een andere rol zijn. Haar filmcarrière bevindt zich al jaren op een hoogte punt en bovendien heeft ze al vaker fans verrast met haar voorkomen. In The Amazing Spiderman uit 2012 liet ze voor het eerst haar natuurlijke haarkleur zien (blond) en voor haar Oscarwinnende rol in Poor Things verscheen ze met lang zwart haar.

Bugonia komt pas op 7 november 2025 uit, dus het kan nog wel een jaar duren voordat we echt weten of Emma Stone voor haar rol kaal is gegaan.